wiki

Codit Wiki

Informatie wordt geladen...
Nieuws

Nieuws en evenementen

Hier vindt u de laatste informatie over Codit. Bijvoorbeeld onze standpunten over industrienieuws, interessant leesmateriaal, nominaties voor awards, persberichten, nieuws over partnerships, succesverhalen van klanten, events die bezocht werden door onze experts en meer.

Nieuwe functies in domeinen als analytics, ontwikkeling en BizTalk runtime

Eerder deze week heeft Microsoft Feature Pack 1 voor BizTalk Server 2016 gelanceerd. Het is de eerste keer dat Microsoft een Feature Pack voor BizTalk Server voorziet en er zijn veel nieuwe capaciteiten aan verbonden in domeinen zoals ontwikkeling, analytics en runtime. Het nieuwe pakket focust bovendien op innovatie en is klaar voor productie workloads. 

Feature Pack 1 is verkrijgbaar voor Software Assurance klanten die BizTalk Server 2016 Developer en Enterprise edities hebben of klanten waar BizTalk Server 2016 runt met Azure via een Enterprise overeenkomst. 

Klanten kunnen volgende functies verwachten: 

  • Azure Application Insight for Tracking
  • Advanced Scheduler for Receive Locations Service Window
  • ALM Continuous Deployment Support with VSTS via Visual Studio
  • Rest Management API’s
  • Power BI Operational Template

Peter Borremans, Integration Domain Lead bij Codit, is heel blij met deze release: "Feature Pack 1 biedt een volledig nieuwe set van functies aan waar we al even op aan het wachten waren. Onze klanten kunnen nu ook profiteren van application lifecycle management, een uitgebreide monitoring en handige analytics."

Ontdek meer over BizTalk Server 2016 Feature Pack 1

Biz Talk _Server _2016_Feature _Pack _1