wiki

Codit Wiki

Informatie wordt geladen...
Nieuws

Nieuws en evenementen

Hier vindt u de laatste informatie over Codit. Bijvoorbeeld onze standpunten over industrienieuws, interessant leesmateriaal, nominaties voor awards, persberichten, nieuws over partnerships, succesverhalen van klanten, events die bezocht werden door onze experts en meer.

Felicitaties aan het Managed Services team!

MSPmentor is de ultieme gids voor managed services en een globale bestemming voor managed service providers. Elk jaar maken zij een lijst van de top managed service providers en IT service providers in de wereld. Het MSPmentor 501 rapport is gebaseerd op gegevens uit MSPmentor's wereldwijde online onderzoek. Dit is gebaseerd op een aantal meetpunten, waaronder jaarlijkse groei, inkomsten per medewerker, de beheerde diensten die worden aangeboden en het soort apparaten van klanten.

Na een goede prestatie vorig jaar is Codit nu 210 plaatsen gestegen. Met plaats 129 uit 501 kan het Codit Managed Services team heel gelukkig zijn.. 

Wat een geweldige team effort, zegt Danny Buysse, Managed Services BU Manager bij Codit:

"We staan er al meer dan tien jaar met een team van tien ervaren engineers, en we zijn hier heel blij mee. Nadat we vorig jaar al op positie 339 stonden had niemand verwacht dat we 210 plaatsen zouden stijgen. Dit is een geweldige prestatie voor Codit Managed Services en ik ben er trots op, het is het resultaat van een geweldige team effort. Het is een bewijs dat onze principes zoals focus op de klant, efficiency en expertise werken. En het bewijst dat onze klanten geloven in de toegevoegde waarde van een Managed Services aanbod om hun operationele kosten te verlagen."

 MSPMentor 501_number 129