wiki

Codit Wiki

Informatie wordt geladen...

Voorbeelden uit de praktijk

Deze en vele andere referenties vervullen ons met trots! Testimonials van klanten zijn het ware bewijs van onze klantcentrische aanpak, onze ervaring en onze deskundigheid. Daar werken we aan, dag in en dag uit: het bouwen van langdurige relaties met tevreden klanten. Voor hen gaan we tot het uiterste.

TIIFS

TIIFS, voorheen TW4, is een internationaal fulfillmentbureau en onderdeel van Time Inc. De marktleidende organisatie heeft cliënten in meer dan 150 landen. Men is gespecialiseerd in het verwerken van tijdschriftabonnementen uit de hele wereld.

http://www.tiifs.com/

PROJECT

De klanten van TIIFS zorgen voor een constante en grote stroom van gegevens. Om haar leiderschap in de fulfillment markt nog beter te versterken koos TW4 voor BizTalk Server en SQL Server als het platform voor haar interne automatisering.

Deze combinatie is van grote waarde gebleken. De combinatie is PCI compliant, een must voor het verwerken van creditcard gegevens, en is maximaal beveiligd voor de opslag van andere gevoelige data. Uit de opgeslagen gegevens kan TIIFS zinvolle managementinformatie genereren voor Business Activity Monitoring (BAM). Het systeem heeft inmiddels geleid tot een aanzienlijke kostenbesparing.