wiki

Codit Wiki

Informatie wordt geladen...

Voorbeelden uit de praktijk

Deze en vele andere referenties vervullen ons met trots! Testimonials van klanten zijn het ware bewijs van onze klantcentrische aanpak, onze ervaring en onze deskundigheid. Daar werken we aan, dag in en dag uit: het bouwen van langdurige relaties met tevreden klanten. Voor hen gaan we tot het uiterste.

De oplossing zorgt ervoor dat we onze IoT projecten kunnen uitbreiden en nieuwe, innovatieve diensten voor onze huidige klanten kunnen uitbouwen.

Taïb Bouhouche, Project Director division Mobility, Hub One

Hub One

Hub One is zonder twijfel één van de grootste spelers binnen de telecomindustrie (vaste-, radio- en mobiele verbindingen) en een integrator van mobiele- en tracking-oplossingen. Met meer dan 500 medewerkers levert Hub One een volledig dienstenpakket aan bijna 4500 klanten. Het aanbod varieert van diensten in de luchtvaartsector tot innovatieve diensten en oplossingen voor specifieke zakelijke behoeften.

https://www.hubone.fr/

PROJECT

Vanuit de luchthavenplatforms van de regio Parijs beheert Hub One traceer- en meetapparatuur ten behoeve van haar klanten. Nieuwe specificaties van Hub One vereisten dat de oplossing "multi-service, multi-customer en multi-technologie" moest zijn. Met andere woorden, er was een platform nodig voor het verzamelen van metingen en gegevens van geolocatiesystemen of vanuit het Internet of Things (IoT).


Codit hielp Hub One bij het integreren van gegevens van bagagecontainers in de cloud, zodat de luchtvaartmaatschappijen die op de luchthaven Parijs-Charles de Gaulle opereren gestructureerde informatie bijna real-time kunnen verkrijgen via een volledig beheerde, cloudgebaseerde integratieoplossing.


Het platform wordt beheerd door Codit Managed Services. Dit omvat hosting op Azure, maar ook onderhoud (toezicht, updaten van BizTalk en het besturingssysteem, de BDD, de middleware...).

DOWNLOADS

Voor meer informatie, download: