wiki

Codit Wiki

Informatie wordt geladen...

Voorbeelden uit de praktijk

Deze en vele andere referenties vervullen ons met trots! Testimonials van klanten zijn het ware bewijs van onze klantcentrische aanpak, onze ervaring en onze deskundigheid. Daar werken we aan, dag in en dag uit: het bouwen van langdurige relaties met tevreden klanten. Voor hen gaan we tot het uiterste.

Unilin

UNILIN produceert laminaatvloeren (Quick-Step), samengesteld parket en vinylvloeren, spaanplaten, MDF/HDF-platen, isolerende dakelementen en isolatieplaten. Zij zijn onderdeel van het Amerikaanse MOHAWK INDUSTRIES INC. Hun succes is gebaseerd op de UNILIN visie: het creëren van mooie en gemakkelijke kwaliteitsproducten voor het huis.

www.unilin.com

PROJECT

Enterprise Mobility

Unilin besloot geïntegreerde zakelijke oplossingen overal en altijd beschikbaar te maken. Zij hadden met enkele uitdagingen te kampen op het gebied van cloud- en mobiele technologie.

Unilin vroeg Codit om haar SOA Governance en API Management producten te onderzoeken. De diepgaande expertise die Codit had van het Unilin IT landschap was hierbij van grote toegevoegde waarde.

Codit raadde Nevatech Sentinet aan, en al snel was de infrastructuur van Unilin goed beheerd en beveiligd. 

Applicatie-integratie

Unilin integreert processen van bedrijfsunits uit de hele wereld door gebruik te maken van WCF, WF en BizTalk Server in een ESB systeem.