wiki

Codit Wiki

Informatie wordt geladen...

Voorbeelden uit de praktijk

Deze en vele andere referenties vervullen ons met trots! Testimonials van klanten zijn het ware bewijs van onze klantcentrische aanpak, onze ervaring en onze deskundigheid. Daar werken we aan, dag in en dag uit: het bouwen van langdurige relaties met tevreden klanten. Voor hen gaan we tot het uiterste.

Een partner die je volledig kunt vertrouwen is cruciaal voor de implementatie van uw integratie-oplossing.

Stefaan Debevere, IT Director, BOSS PAINTS

BOSS paints

BOSS paints is in 1943 opgericht door Antoon Bossuyt en nog steeds in beheer bij de derde generatie van zijn familie. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt verfproducten, zowel voor de professionele markt als voor consumenten, via 50 Colora winkels België en Nederland. BOSS paints onderscheidt zich door buitengewone kwaliteit, advies en klantenservice.

www.bosspaints.be

PROJECT

In dit fast-track project implementeerde Codit een op BizTalk gebaseerd integratieplatform, een project dat gelijk liep met de implementatie van een nieuw ERP systeem. BOSS paints koos voor een versnelde implementatie via Codit Integration Framework - een toolbox met ontwerppatronen die de implementatie van de oplossing sterk vereenvoudigen. Voor eenvoudig beheer van het platform opteerde BOSS paints voor het Codit Integration Dashboard, dat zorgt voor meer controle over bedrijfsprocessen en activiteiten. 

Codit trainde de medewerkers 'on the job' in het aanpassen van interfaces en het ontwikkelen van nieuwe.

DOWNLOADS

Voor meer informatie, download: