wiki

Codit Wiki

Informatie wordt geladen...

Voorbeelden uit de praktijk

Deze en vele andere referenties vervullen ons met trots! Testimonials van klanten zijn het ware bewijs van onze klantcentrische aanpak, onze ervaring en onze deskundigheid. Daar werken we aan, dag in en dag uit: het bouwen van langdurige relaties met tevreden klanten. Voor hen gaan we tot het uiterste.

Wij hebben ervaren dat Codit groot genoeg is om Stora Enso te voorzien van de diensten die we nodig hebben. Wij zijn een bedrijf dat 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar aan het werk is; wij hebben garanties nodig. 

Chris De Hollander, CEO, Stora Enso

Stora Enso

Stora Enso Langerbrugge vervaardigt jaarlijks 555.000 ton kranten- en magazinepapier op basis van 100% gerecycleerd papier. De Zweeds-Finse multinational maakt ook houtgebaseerde producten, biomateriaal en karton voor verpakkingen. Stora Enso is de Europese marktleider en vijfde grootste producent ter wereld.

www.storaenso.com

PROJECT

Het project begon met de ontwikkeling van nieuwe interfaces tussen twaalf kernapplicaties van Stora Enso. Codit gebruikte hiervoor Microsoft BizTalk Server 2010 en het Codit Integration Framework product, dat de ontwikkeltijd met zeker 10% versnelt. Het project was vier maanden eerder klaar dan gepland. Momenteel is BizTalk het kloppende hart van Stora Enso's IT omgeving, volledig ondersteund en beheerd door Codit Managed Services

Pers

Het Belgische IT nieuwstijdschrift 'Datanews' publiceerde de BizTalk case study in de editie van 21 november 2014.

> Lees het Datanews artikel over Stora Enso in het Nederlands.

DOWNLOADS

Voor meer informatie, download: