wiki

Codit Wiki

Informatie wordt geladen...

Voorbeelden uit de praktijk

Deze en vele andere referenties vervullen ons met trots! Testimonials van klanten zijn het ware bewijs van onze klantcentrische aanpak, onze ervaring en onze deskundigheid. Daar werken we aan, dag in en dag uit: het bouwen van langdurige relaties met tevreden klanten. Voor hen gaan we tot het uiterste.

Ik prijs me gelukkig omdat ik weet dat, terwijl wij de oplossing gebruiken, experts bezig zijn met het verbeteren van het platform, de onderliggende technologie en de mogelijkheden.

Panayiotis Alexandrou, IT Manager, SMT Shipping

SMT Shipping

SMT Shipping een wereldwijde leider in bulk cargo transport met vestigingen in Cyprus, Polen, Nederland en de Verenigde Staten. Het scheepvaartbedrijf biedt klanten een geïntegreerde reeks diensten aan die samenhangen met verlading: commercieel, technisch, kwaliteits- en veiligheidssystemen, bemanning, inkoop, boekhouding en verzekeringen.

www.smtshipping.com

PROJECT

SMT Shipping vond dat er ruimte was voor verbetering met betrekking tot het beheer van hun transacties. Veel gegevens werden nog handmatig ingevoerd en kwamen in verschillende systemen terecht, waardoor doublures vaak voorkwamen. Deze extra werkuren waren een zorg. Dankzij integratie is de organisatie nu in staat kosten te besparen, de efficiency te verhogen, sneller beslissingen te nemen op basis van real-time gegevens, en uiteindelijk om sneller te groeien. De motivatie voor een integratieproject was duidelijk: om de diensten naar klanten te verbeteren en te versnellen, op een kosteneffectieve manier.

DOWNLOADS

Voor meer informatie, download: