wiki

Codit Wiki

Informatie wordt geladen...

Voorbeelden uit de praktijk

Deze en vele andere referenties vervullen ons met trots! Testimonials van klanten zijn het ware bewijs van onze klantcentrische aanpak, onze ervaring en onze deskundigheid. Daar werken we aan, dag in en dag uit: het bouwen van langdurige relaties met tevreden klanten. Voor hen gaan we tot het uiterste.

Bij de migratie van onze infrastructuur naar Azure besloten we te kijken naar Integration as a Service. Gezien onze langdurige relatie met Codit waren zij de meest voor de hand liggende en vertrouwde partner om ons te begeleiden op onze volgende stap. Dankzij Azure, Codit en de Integration Cloud maken we ons integratieproces op maat en kunnen we naar boven of beneden bijsturen naar behoefte – waardoor we beter in staat zijn om aan de verwachtingen van de business te voldoen.

Andrew Goodin, Global Manager Information Systems, Zespri

Zespri

Zespri is eigendom van 2.700 Nieuw-Zeelandse tuinders die de bekende Zespri kiwi's kweken volgens een kwaliteitssysteem. Twee ondernemingen, waaronder Zespri Europe, houden zich bezig met sales en marketing in Europa.

www.zespri.eu

PROJECT

Nieuw: Zespri 100% op Azure cloud

Zespri besloot om al haar servers in Microsoft Azure onder te brengen, inclusief haar op SAP gebaseerde ERP systeem. Zespri realiseerde zich hierbij dat het huidige on-premises integratieplatform ook toe was aan vernieuwing. De bestaande BizTalk Server zou verbindingen moeten kunnen maken met externe SaaS applicaties, het SAP systeem op Microsoft Azure en diverse andere systemen – sommigen in on-premises datacenters. De situatie vroeg om een innovatieve hybride aanpak van de integratie.

Codit implementeerde het op Azure gebaseerde Integration Cloud Platform (iPAAS). Dit is ontworpen om verbindingen snel en efficiënt op te zetten en gebruikt een betrouwbare, transparante cloudomgeving. Het 24/7 beheerde platform bevrijdt Zespri van technische implementaties, monitoring of troubleshooting.

"Integration Cloud is geweldig, wij kunnen gemakkelijk opschalen en de wensen van klanten meer dan vervullen. Nieuwe integraties duren uren in plaats van dagen. Het Codit team heeft de expertise en vaardigheden om Zespri te helpen nog sneller te reageren op klantwensen. In de vers fruit-industrie is snelheid en dienstverlening essentieel om voor te blijven op de concurrentie. Integration Cloud assisteert Zespri hier absoluut bij" - Andrew Goodin, Global Manager Information Systems bij Zespri.

 

E-Invoicing op Integration Cloud

Codit heeft een eigen online platform gebouwd op Microsoft Azure, de Integration Cloud. Dit systeem is ontworpen om verbindingen en integraties snel en efficiënt op te zetten. Het biedt een betrouwbare en transparante cloudomgeving die ideaal is voor e-invoicing scenario's. Integration Cloud omvat Managed Services, om zo te koment tot "Integration As A Service". Daarbij zorgt Codit voor de implementatie, hosting, het uitvoeren en het ondersteunen van de processen van Zespri. De implementatie van de online integratie-oplossing nam slechts een paar dagen in beslag.

Raj Kant, Information Systems Manager, zei: "We hebben een on-premises integratie-oplossing op Microsoft BizTalk en deze moest integreren met Integration Cloud. De implementatie van de e-Invoicing functionaliteit daarvan moest in één keer goed gaan; en dat was ook zo."