wiki

Codit Wiki

Informatie wordt geladen...

Voorbeelden uit de praktijk

Deze en vele andere referenties vervullen ons met trots! Testimonials van klanten zijn het ware bewijs van onze klantcentrische aanpak, onze ervaring en onze deskundigheid. Daar werken we aan, dag in en dag uit: het bouwen van langdurige relaties met tevreden klanten. Voor hen gaan we tot het uiterste.

De uitdaging lag in het openstellen van onze verzekeringsmaatschappij op een beveiligde en gecontroleerde wijze.

Stefan Holmstock, IT Architect, Baloise Insurance

Baloise Insurance

Baloise is de veilige keuze: "Baloise Safety World" combineert verzekeringen met intelligente preventie. Alles wat zij doen is gericht op veiligheid. Daarbij gaan zij verder dan traditionele verzekeringsmaatschappijen. Door te helpen zorgen dat geen schade ontstaat. En als er toch iets gebeurt, dan zijn zij er. Snel en professioneel.

www.baloise.be

PROJECT

Baloise Insurance wilde een beveiligingslaag toevoegen aan hun op Microsoft BizTalk Server gebaseerde ESB, de ruggengraat van hun IT-infrastructuur.

Codit implementeerde het Nevatech Sentinet™ platform, een software middleware infrastructuur die de veiligheid en toegangsregels naar services op verschillende platforms beheert en zichtbaar maakt via een BizTalk ESB servicelaag. Het systeem beheert heterogene SOA en API services en applicaties. 

Het was de eerste uitrol van API Management as a Service die live ging. Het API Management platform is een kritisch infrastructuur onderdeel met een hoge beschikbaarheid. Dit is ook nodig om de hoge volumes te kunnen verwerken.

Daarnaast vertrouwt Baloise Insurance sinds 2010 op Codit Managed Services voor de bewaking en het beheer van hun BizTalk Server integratieomgeving, en sinds 2014 voor de API Management laag.

Dankzij API Management is Baloise Insurance in staat nieuwe markten aan te boren en snel een gezamenlijk dienstenaanbod aan te bieden.

DOWNLOADS

Voor meer informatie, download: