wiki

Codit Wiki

Informatie wordt geladen...

Voorbeelden uit de praktijk

Deze en vele andere referenties vervullen ons met trots! Testimonials van klanten zijn het ware bewijs van onze klantcentrische aanpak, onze ervaring en onze deskundigheid. Daar werken we aan, dag in en dag uit: het bouwen van langdurige relaties met tevreden klanten. Voor hen gaan we tot het uiterste.

Onze interne processen draaien nu veel efficiënter. We waren gewend om alles zelf te programmeren, ten koste van enige flexibiliteit. Dankzij BizTalk kunnen we nu nieuwe software packages integreren in de helft van de oorspronkelijke tijd.

Dries Verbiest, IS Integration Architect, AG Insurance

AG Insurance begon in het gebied dat later België zou worden in 1824. De firma heeft verzekeringsproducten voor particulieren, professionelen en KMO en grote bedrijven. Tot de producten behoren levensverzekeringen, schadeverzekeringen en oplossingen voor aanvullend pensioen. AG Insurance producten worden verkocht via onafhankelijke verzekeringsmakelaars en Fintro agenten, in BNP Paribas Fortis kantoren en via bpost bank.

www.aginsurance.be

PROJECT

AG Insurance heeft een langlopende traditie van samenwerking met externe partners, zoals banken en verzekeringsmakelaars die hun producten verkopen. Deze partners hebben een directe verbinding met AG Insurance software nodig, om contracten efficiënt te kunnen samenstellen, en daarom was het gemakkelijk delen van informatie cruciaal. AG Insurance wilde ook externe softwareproducten sneller kunnen gebruiken zonder er afhankelijk van te worden. Men besloot te stoppen met het handmatig integreren van de individuele systemen en schakelde over naar een standaardaanpak gebaseerd op Microsoft BizTalk Server. In 2011 besloot AG Insurance te gaan samenwerken met Codit. Codit trad op als intensief consultant en bood diepgaande training aan voor de overstap naar BizTalk. Deze succesvolle samenwerking en kennisdeling heeft het voordeel dat de IT afdeling van AG Insurance nieuwe integraties nu geheel zelfstandig kan uitvoeren.

DOWNLOADS

Voor meer informatie, download: