wiki

Codit Wiki

Informatie wordt geladen...

Voorbeelden uit de praktijk

Deze en vele andere referenties vervullen ons met trots! Testimonials van klanten zijn het ware bewijs van onze klantcentrische aanpak, onze ervaring en onze deskundigheid. Daar werken we aan, dag in en dag uit: het bouwen van langdurige relaties met tevreden klanten. Voor hen gaan we tot het uiterste.

De training maakte ons bekend met BizTalk Server en bevestigde dat wij het product succesvol zouden kunnen inzetten.

Igor Luzhansky, Project Portfolio Manager, DTEK

DTEK

DTEK is het grootste verticaal geïntegreerde energiebedrijf in Oekraïne en is in privé-eigendom. Haar ondernemingen houden zich bezig met de productie van kolen en zijn actief op de markten voor elektriciteitsproductie en -handel. Het bedrijf is de energiedivisie van System Capital Management (SCM), één van Oekraïne's leidende financiële en industriële groepen.

www.dtek.com

PROJECT

De Oekraïense energiemaatschappij DTEK groeit snel, deels door acquisities. Er was een net zo snelle manier nodig om de IT systemen van overnamepartners te integreren. Daarom koos men voor Microsoft BizTalk Server 2013. Nu de oplossing negen maanden draait, concludeert DTEK dat de Microsoft integratie-oplossing een groeistrategie ondersteunt, helpt bij procescompliance, en de productiviteit in een belangrijk proces met 50 procent heeft verhoogd.

Voor blijvend succes van de BizTalk Server oplossing kwam DTEK bij Codit. Codit leidde DTEK  door een proof-of-concept van een maand. Daarbij hoorden demonstraties van het beheer van master data, complexe event processing, en applicatie-integratie. Codit bood ook een training van een week aan, waarbij DTEK ontwikkelaars leerden om hun bestaande lvaardigheden te gebruiken bij de nieuwe oplossing.

Codit hielp ook bij het definiëren van de infrastructuur en beschikbaarheidseisen en bood een architectuurdesign sessie. Sam Vanhoutte, CTO bij Codit, zegt: “Gedurende de scenario's en architectuur discussies herkenden we de noodzaak voor integratie en wisten meteen dat BizTalk Server een ideale oplossing zou zijn voor DTEK. We nodigden hen uit voor de Microsoft BizTalk Summit in Seattle in 2013. Tijdens dit tweedaagse evenement zagen zij de integratiestrategie en roadmap van Microsoft. Dit hielp DTEK bij het nemen van een beslissing.” 

DOWNLOADS

Voor meer informatie, download: