wiki

Codit Wiki

Informatie wordt geladen...
API Consulting

API Consulting

API consulting van A tot Z of in elk stadium

Consultancy expertise wanneer u deze nodig hebt. Codit springt in elk stadium bij of helpt u gedurende de gehele looptijd van een project, van ontwerp tot implementatie, installatie en gebruik, inclusief het beheer van de oplossing. Experts zijn bij elke stap van de projectcyclus voorhanden.

Wat u krijgt

Alles dat nodig is
Wij bieden een volledige reeks aan diensten: assessments, strategisch advies, projectbeheer, richtlijnen, analyses, ontwikkeling, training, sjablonen, hulpprogramma's, software oplossingen en supportdiensten. 

Best practices
Uw organisatie profiteert van de best practices van Codit, ontwikkeld naar aanleiding van onze praktische ervaring en de cultuur van kennisdeling, het vermogen om veel voorkomende valkuilen te voorkomen, en onze diepgaande expertise in Microsoft technologie. 

Toegevoegde waarde
Met jaren hands-on ervaring in integratieprojecten die een hele reeks Microsoft technologieën omspannen, kan Codit uw project aannemen en er een succes van maken. Uw organisatie zal de tastbare voordelen en de toegevoegde waarde tijdens elke stap van de projectcyclus ervaren.

Geen verplichtingen
Ook wanneer u onverwachte problemen ervaart, is Codit altijd bereid u te ondersteunen en de weg vrij te maken voor uw ontwikkel- of operations team. Zonder verdere verplichtingen.

Diensten 

Sinds het jaar 2000 heeft Codit altijd waarde gehecht aan het leveren van een excellente dienstverlening aan haar klanten.

  • Technische expertise, know-how en ervaring in consultancy stellen ons in staat direct naar het doel te gaan.
  • Wij weten veel voorkomende valkuilen onmiddelijk te identificeren en welke tegenmaatregelen we moeten nemen om ze te voorkomen.
  • Hoewel we zijn begonnen als een integratiespecialist met een sterke focus op Microsoft BizTalk Server, zijn we zodanig gegroeid dat wij uw 'one stop Competence Center' zijn, met de beste technische en functionele expertise om uw organisatie vooruit te brengen met behulp van de verschillende Microsoft technologiën (Microsoft BizTalk Server, Microsoft Azure, Microsoft SQL Server, Windows Workflow Foundation, Windows Communication Foundation, …).

De projectmatige aanpak zorgt ervoor dat u scope en deliverables kunt definiëren, waarna alle project management wordt uitgevoerd door Codit. U kunt zich verder concentreren op de oplossing en die implementatie daarvan. Gedurende het project wordt een nauwe samenwerking met de klant bereikt door toepassing van onze Codit Project Methodology. Het project wordt ondersteund door ons Project Management Office.

Het is de bewezen succesvolle aanpak om het ultieme doel te bereiken; een flexibele, stabiele en overzichtelijke oplossing. Als uw partner assisteren wij u en bieden wij expertise en exclusieve focus op integration, API management, Internet of Things en Azure oplossingen.

Het snel ontwikkelen van oplossingen die verenigbaar zijn met de zakelijke vereisten is tegenwoordig één van de meest belangrijke uitdagingen voor IT service providers.

Application Lifecycle Management (ALM) helpt u om de software ontwikkelingscyclus te stroomlijnen door het reduceren van extra kosten en het verhogen van de zakelijke flexibiliteit.

Projectmethodologie

Het implementeren van een technische oplossing is geen uitdaging. Het toepassen van de juiste methodologie gedurende het volledige project is dat wel. Codit’s best practice projectmethodologie werd ontwikkeld vanuit een enorme hoeveelheid ervaring, een cultuur van kennisdeling en het vermogen om veel voorkomende valkuilen te vermijden. De methoden combineren de toegevoegde waarde uit vele vorige projecten met expertise in Microsoft technologie. 

Enkele van onze klanten

De implementatie van Sentinet was een groot succes. Daarom beslisten we om de footprints van de Sentinet nodes te verdubbelen en gaan we verder beroep doen op alle voordelen die de integratie van onze backends met zich meeneemt. 

Olivier Plaitin, Head of IT, Brussels Airlines

API Management