wiki

Codit Wiki

Informatie wordt geladen...
Cloudapplicaties

Cloudapplicaties

Azure PaaS en andere cloudapplicaties

Wilt u een oplossing of applicatie bouwen en zoekt u naar een flexibele architectuur? De Microsoft Azure PaaS technology stack biedt u een eindeloze reeks mogelijkheden om oplossingen te ontwikkelen op een gedistribueerde architectuur. Echter daarmee is niet gezegd dat dit altijd gemakkelijk is. Hoe kiest u uit tientallen Azure Services degenen die uw bedrijf nodig heeft?

Codit helpt u bij het ontwerp, de bouw en de implementatie van een beheerde Azure architectuur die naadloos integreert met zowel cloudgebaseerde als lokale bedrijfsgegevens en -processen. Uw oplossing wordt flexibel en schaalbaar, zodat zij kan reageren op toekomstige wensen. Laat ons het volledige potentieel van uw Azure oplossing ontsluiten.

De voordelen van het werken met Azure Services

Altijd up, altijd aan
Azure levert een 99,95% compute SLA en maakt het mogelijk om hoogbeschikbare applicaties te bouwen en te draaien, zonder u druk te maken over de infrastructuur. Het systeem biedt automatische OS en service patching, ingebouwde network load balancing en tolerantie tegen hardwarefouten. Het ondersteunt een uitrolmodel waarmee u uw applicatie kunt upgraden zonder downtijd.

Open
Azure laat u gebruik maken van elke taal, framework, of tool om applicaties te bouwen. Functies en diensten worden gebruikt over open REST protocollen. De Azure client libraries zijn beschikbaar voor verschillende programmeertalen en worden uitgebracht onder een open source license en gehost op GitHub.

Schaalbaar voor succes
Azure schaalt uw applicaties gemakkelijk naar elke grootte. Het is een volledig geautomatiseerd self-service platform waarmee u resources activeert in een paar minuten. U kunt resource-gebruik elastisch laten toe- of afnemen, afhankelijk van wat nodig is. U betaalt alleen voor de resources die uw applicatie gebruikt. Azure is beschikbaar in een aantal wereldwijde datacenters, zodat u uw oplossing dicht bij de klant kunt laten draaien.

Klaar voor het grote werk
Vooruitkijkende diagnostiek, gezondheidsstatistieken en een heldere blik op de componenten van de architectuur zijn nodig om uw oplossing onder alle omstandigheden draaiende te houden. Een oplossing bouwen is één ding, zorgen dat hij onderhoudbaar is een stuk uitdagender.

OPEX prijsmodel
Het ‘pay-per-use’ of ‘as-a-service’ prijsmodel, gebruikelijk in cloud ontwikkelingen, stelt u in staat verschillende modellen uit te testen.

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Codit ontwerpt, bouwt en implementeert een beheerde Azure architectuur die volledig is aangepast aan uw huidige eisen van nu, maar die flexibel en schaalbaar genoeg is om voorbereid te zijn op uw toekomstige eisen.

Ons team van experts weet alles van Azure en de Azure PaaS Services. We gebruiken alle beschikbare middelen en stemmen deze precies af op uw wensen.

Gezien onze expertise in integratie kunnen wij u uitstekend helpen om uw Azure oplossing te integreren met uw bestaande applicatielandschap. Waar nodig voegen we nieuwe verbindingen met interne of externe systemen toe.  

Codit helpt u snel op weg:

  • door gebruik te maken van een projectmethodologie die succesvol is gebleken tijdens de vele integratieprojecten waarin we gebruik maken van Microsoft technologie, zoals Azure. 
  • door hulpmiddelen in te zetten die het project versnellen, zoals Integration Cloud, waarmee u over kant en klare connectiviteit beschikt.
  • door technologische expertise: de Codit experts weten alles van Azure.  

Wilt u niet aan uw lot overgelaten worden in de cloud wanneer u hulp nodig hebt? Codit is uw aanspreekpunt. Een team van meertalige experts ondersteunt, onderhoudt en beheert uw Azure-gebaseerde oplossing 24/7 en garandeert de continuiteit van uw bedrijfsvoering. Een expert is altijd bereikbaar.

Lees meer over onze Managed Services voor Azure oplossingen

Waarom kiezen voor Codit?

Codit begon in het jaar 2000 als een integratiespecialist met een sterke focus op Microsoft BizTalk Server, maar is sindsdien gegroeid om uw one stop Competence Center te zijn voor diensten en oplossingen rondom Microsoft technologies. Wij zijn een vertrouwde partner en adviseur voor de Azure cloud. Dankzij onze intensieve samenwerking met Microsoft teams houden onze eigen teams de vinger aan de pols van nieuwe ontwikkelingen in Azure. 

Wij voorzien u van de ervaring en de expertise die uw Azure project nodig heeft om snel van start te gaan. Tegelijkertijd houden wij toekomstige groei in gedachten. Of u nu een start-up bent, een ISV of een grote onderneming, Codit is de juiste partner voor schaalbaarheidsvraagstukken, back-end integratie uitdagingen of software risico's.

Onze belofte:

  • Een snellere time-to-market door het gebruik van een best-practices projectmethodologie en tools die de ontwikkeling en implementatie van uw Azure oplossing versnellen.
  • Toegevoegde waarde tijdens elke stap in het project door concreet strategisch advies, richtlijnen, sjablonen, hulpmiddelen en toegewijde ondersteuning.
  • Business continuity: Codit bezit een groot Managed Services Center dat zich specialiseert op het beheer en de ondersteuning van op Azure gebaseerde oplossingen. 
  • Kwaliteit: een groot aantal succesvolle integratieprojecten bij international bedrijven in elke industrie toont onze kwaliteit aan.

Enkele klanten die wij hielpen

Dankzij de kracht van de cloud, kunnen we met Microsoft Azure Platform-as-a-Service gelijkaardige baanbrekende microdiensten wereldwijd aanbieden en uitbreiden. 

Alan Wales, Senior Solution Architect for Property and Casualty, Swiss Re

Azure Solutions