wiki

Codit Wiki

Informatie wordt geladen...
IaaS - Integration as a Service

IaaS - Integration as a Service

Wij zorgen dat integratie werkt, u plukt er de vruchten van

Integration as a Service, of IAAS. Kijk hoe het werkt, of beter nog: ontdek hoe wij de integratie laten werken voor u, terwijl u zich richt op uw core business en op toegevoegde waarde.

Voordelen

  • Via Integration as a Service is Codit volledig verantwoordelijk over uw Microsoft integratie-oplossing.
  • Via Integration as a Service garandeert Codit u van de gewenste SLA voor uw organisatie. 
  • U hoeft zich nooit meer zorgen te maken over servers, monitoring, alerts, infrastructuur of het beheer van uw integratie-oplossing. Implementatie, hosting, werking en ondersteuning van uw proces wordt geregeld via de Integration as a Service dienst. Desondanks behoudt u volledig inzicht in uw gegevensstromen via onze hulpprogramma's voor beheer en berichtgeving.
  • Naast alle integratievoordelen van Integration as a Service krijgt u alle voordelen van de cloud. Waaronder elasticiteit, schaalbaarheid, snelle time to value, fast time to market, verlaagde Total Cost of Ownership en meer.

Inclusief

Integratie-expertise wanneer u die nodig heeft.

Wij zijn de motor achter de hele levenscyclus van uw integratieprojecten, van ontwerp tot aan implementatie, installatie en uitrol, en zelfs het operationeel beheer van uw integratie-oplossingen. Codit springt bij tijdens elke stap van de levenscyclus van uw integratieproject. 

Zo helpen wij u om grote stappen vooruit te zetten via Managed Services:

  • Is continuïteit een noodzaak? Wij controleren uw infrastructuur, applicaties en processen en meten de performance voor continue beschikbaarheid. 
  • Moet u de kosten verlagen? Wij helpen u de total cost of ownership van uw integratie-oplossing te controleren en beperken.
  • Wilt u zich richten op toegevoegde waarde? Met integratie-experts bij de hand om u te ondersteunen en brandjes te blussen kunnen uw teams zich richten op nieuwe ontwikkelingen voor de organisatie.
  • Moet u uw SLA garanderen? Wij helpen u aan de SLA die uw organistie nodig heeft zonder dat u zich er zorgen over hoeft te maken.

Codit Managed Services biedt u een one stop integration competence center voor bedrijfsmatige integratie, inclusief een support en service desk en een change request room

Onze gereedschappen zijn ontwikkeld vanuit best practices, gebouwd om de implementatie van projecten te versnellen, ontworpen om gebruik te maken van expertise en operationele ondersteuning te stroomlijnen. Zij zijn geïntegreerd in de diensten die wij leveren als onderdeel van Integration as a Service.

Hiermee krijgt u altijd het beste in integratiepraktijken:

Hoe het werkt

Wanneer u kiest voor Integration as a Service beheert Codit uw integratie-oplossing als volledig eigenaar, of deze nu op BizTalk of Azure is gebaseerd, on-premises, hybride of in de cloud, gehost op uw locatie of ergens anders.

In combinatie met Codit Managed Services hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over servers, monitoring, alerts, infrastructuur of beheer van uw integratie-oplossing. Terwijl wij ons druk maken over het implementeren, hosten, laten werken en ondersteunen van uw processen behoudt u volledige technische en functionele zichtbaarheid in uw gegevensstromen. U krijgt de beschikking over diverse hulpmiddelen voor beheer en berichtgeving.  

Enkele klanten die wij hielpen

Ik prijs me gelukkig omdat ik weet dat, terwijl wij de oplossing gebruiken, experts bezig zijn met het verbeteren van het platform, de onderliggende technologie en de mogelijkheden.

Panayiotis Alexandrou, IT Manager, SMT Shipping

Integratie