Nebulus IoT Gateway

Nebulus™ IoT Gateway

Koppel elke sensor of apparaat in minuten aan de Microsoft Azure cloud

De Nebulus™ IoT Gateway is een software-gebaseerde IoT oplossing die uw apparaten direct koppelt aan de cloud. Hierdoor kunt u zich volledig richten op het creëren van toegevoegde waarde. Nebulus is ontwikkeld met uitbreidbaarheid in het achterhoofd, zodat u specificaties en functionaliteit kunt aanpassen wanneer dat nodig is. De gateway voorziet in alle benodigde functionaliteit op het gebied van connectiviteit, cloudgebaseerd configuratiebeheer en beveiliging.

Connectiviteit voor betere interactiviteit

Verbind
Verbind uw systemen en nieuwe apparaten direct met de cloud, zonder concessies te doen op het gebied van beveiliging, performance of flexibiliteit.

Ontvang
Ontvang alle informatie vanuit uw apparaten op een slimme manier, leg verbanden en sla de informatie veilig op.

Beheer
Gebruik de kracht van de cloud voor het configureren, updaten, ontdekken en beheren van uw gateways.

 

Io TGetaway _Simple Implementation

Kenmerken

De Nebulus™ IoT Gateway wordt geleverd met diverse adapters en kan tevens via standaard adapters verbinding maken met een brede reeks sensors en systemen (Bluetooth, Modbus, SNMP, OPC-UA, HTTP(s), SQL, AMQP, MQTT).

Gebruiken uw sensors en systemen eigen interfaces? Geen probleem. U kunt eigen adapters ontwikkelen via .NET, of wij kunnen een custom adapter voor u bouwen die aan alle eisen voldoet.

Software gateway
De Nebulus IoT™ Gateway is een software service die werkt op Windows of Linux besturingssystemen, draaiend op verschillende soorten hardware. De gateway is hardware-onafhankelijk ontwikkeld.

Standaard modules en adapters
De Nebulus™ IoT Gateway wordt geleverd met diverse adapters. Hij kan daarnaast gebruik maken van standaard connectors voor de verbinding met een brede reeks sensoren en systemen (Bluetooth, Modbus, SNMP, OPC-UA, HTTP(S), SQL, AMQP, MQTT).

Azure IoT Edge
Nebulus™ is klaar voor Azure IoT Edge en compatibel met de eerste release hiervan.

Dynamische configuratie
Definieer het pad dat telemetrische gegevens en commando’s moeten afleggen tussen uw apparaten en de backend. Configureer algemene functionaliteit zoals verbindingen, berichtformaten, parsing, verrijking, batching en filtering.

Cloudgebaseerde apparaatmodellen
Cloudgebaseerde opslag biedt eenvoudige toegang, niet alleen voor de mensen in uw lokale team, maar ook voor teamleden die zich ergens anders bevinden. Zij kunnen nieuwe apparaatmodellen toevoegen en bestaande vinden.

Remote updates
Gebruik de gateway binnen een gedistribueerde en geïsoleerde omgeving. Updates worden vanuit de cloud naar de gateway gepusht, zodat u gemakkelijk beveiligingsissues kunt oplossen of functionaliteit kunt toevoegen. Dit allemaal vanuit een centrale locatie en op een gecoördineerde wijze.

Beheer van apparaten en sensoren
Activeer, monitor, beheer en update de gateways in uw IoT infrastructuur.

Veilige activatie van gateways
De gateway is ontwikkeld op basis van de Microsoft Azure IoT Gateway SDK en overbrugt uitdagingen op connectiviteitsgebied zonder beperkingen in veiligheid, performance of flexibiliteit. Stream op een veilige manier data naar de cloud.

Uitbreidbare logging en diagnostiek
Door logs in de gaten te houden en acties te traceren houdt u zicht op de gateways. Identificeer specifieke fouten of waarschuwingen en los ze snel op.

U kunt de Nebulus™ IoT Gateway gebruiken als standalone oplossing of de mogelijkheden van uw bestaande OEM producten uitbreiden. Wij helpen u bij het oplossen van verbindingsproblemen, waardoor uw team zich kan richten op andere uitdagingen.

De Nebulus™ IoT Gateway is een kant en klaar product dat ook te gebruiken is als een "white labeled" software gateway binnen eigen productaanbiedingen.

Bij aanschaf van de Nebulus™ IoT Gateway is productondersteuning inbegrepen. Ons eigen Managed Services team is 24/7/365 beschikbaar zodat u de juiste ondersteuning krijgt wanneer u die nodig hebt.

Onze gateway is ontwikkeld op basis van de Microsoft Azure IoT Gateway SDK en ondersteunt een groot aantal verschillende protocollen en industriestandaarden. Het systeem overbrugt uitdagingen op connectiviteitsgebied zonder beperkingen in veiligheid, performance of flexibiliteit.

Waarom zou u ons kiezen?

Codit begon in het jaar 2000 als een integratiespecialist met een sterke focus op Microsoft BizTalk Server. Nu zijn wij zodanig gegroeid dat wij uw volledige 'Integration Competence Center' zijn en vertrouwde Azure cloud partner. Met de opkomst van het Internet der Dingen, waarbij het connecteren van dingen met de cloud key is, was de stap naar IoT heel klein voor integratie expert Codit. Dankzij onze expertise en ervaring, zorgen we dat uw IoT project snel van start gaat met het oog op groei en evolutie.

Wat de expert zegt

Geen zorgen meer over het verbinden van apparaten. De Nebulus™ IoT Gateway versnelt uw IoT proces en focust op het creëren van toegevoegde waarde, zowel intern als extern.

Sam Vanhoutte, CTO, Codit

Ons aanbod