API Management oplossingen en consultancy

Het ontwikkelen en beheren van API’s kan een behoorlijke uitdaging zijn. Maar het geheim ligt in het implementeren van een flexibel API management platform en de juiste instelling van alle betrokkenen. Codit leidt je door deze uitdaging dankzij onze bewezen ervaring in het opzetten, integreren en managen van API's.

  • In het kort
  • Voordelen
  • Waarom Codit

In het kort

Met de enorme toename in het gebruik van API’s wordt het API-ecosysteem al snel erg ingewikkeld. Om de voordelen te benutten, zoals gegevensdeling, genereren van inkomsten en nieuwe B2B-communicatiemodellen, is het nodig om de volledige controle te behouden en veiligheid te kunnen garanderen. Onze experts helpen bij het implementeren van een toekomstbestendige oplossing voor veilig en schaalbaar API beheer.  

Onze projectmethodologie zorgt voor lagere kosten en een hogere schaalbaarheid. We helpen bij op één lijn brengen van jouw mensen. Kies Codit Customer Care en krijg een vertrouwde partner voor doorlopende ondersteuning. 

Voordelen

  • Snelle resultaten
  • Schaalbare en modulaire aanpak
  • Gedegen ontwerp
  • Bewezen kwaliteitsstandaarden
  • Kostenoptimalisatie

Waarom Codit

API management platforms vormen een zeer gespecialiseerd gebied binnen de IT. Het is verstandig om met een specialist in zee te gaan. Dat voorkomt problemen en leidt tot een snellere implementatie. 

Codit is officieel partner voor Microsoft Azure en Nevatech Sentinet, waardoor wij een unieke keuze kunnen bieden tussen twee van de beste API management oplossingen. 

Wat de klant zegt

“De implementatie van Sentinet was zo'n succes dat we besloten hebben om het aantal knooppunten te verdubbelen. We maken graag optimaal gebruik van alle voordelen van het integreren van onze backends.”

Olivier Plaitin, Hoofd IT, Brussels Airlines

Bekijk de referentie

Talk to one of our team

Maak contact met Aron

He's our Sales & Account Manager

Praat met ons

Hallo,
hoe kunnen we je helpen?

Een project in gedachten?

Neem contact op

Let's talk

Let's talk

Bedankt, we nemen snel contact op met je!

Bel ons

Bedankt, we sturen het verhaal naar jouw inbox

Ongeldig email-adres

Verstuur

Je download zal binnen enkele seconden starten!

Houd contact met ons - schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van trends, events en de laatste verhalen van klanten

Ongeldig email-adres

Verstuur

Mooi, je bent ingeschreven!