wiki

Codit Wiki

Informatie wordt geladen...

Domeinen van expertise

Enkele van onze klanten

Brussels Airlines Brussels Airlines klaar voor digitale transformatie

Simon Lamkin, CIO bij Brussels Airlines: "Dankzij integratie kunnen we alle systemen maximaal benutten en door API Management op een gecontroleerde en veilige manier stukjes functionaliteit intern en extern ter beschikking stellen. Deze diep doorgedreven integratie staat centraal in onze digitale transformatie."

Meer info

Hub One Hub One volgt alle luchthavenbagage dankzij IoT

Het potentieel van IoT is enorm. Maar hoe schat u de waarde ervan voor uw organisatie? Hub One ontwikkelde nieuwe, innovatieve diensten door een "multi-service, multi-customer en multi-technologie" oplossing uit te bouwen die duizenden baggages op de luchthaven van Parijs-Charles de Gaulle kan volgen. 

Meer info

Stora Enso Zonder BizTalk, geen productie bij Stora Enso

De concurrent voorblijven is cruciaal in een dalende markt zoals de papierindustrie. Stora Enso's antwoord hierop is integratie, wat resulteert in efficiëntere bedrijfsprocessen, een betere dienstverlening en beter beheerde kosten. Lees hoe dit bedrijf 24 uren per dag, 7 dagen per week, en 365 dagen per jaar operationeel blijft. 

 

Meer info

Zespri Zespri reageert sneller op klantwensen

"Integration Cloud is geweldig, wij kunnen gemakkelijk opschalen en de wensen van klanten meer dan vervullen. Nieuwe integraties duren uren in plaats van dagen. Het Codit team heeft de expertise en vaardigheden om Zespri te helpen nog sneller te reageren op klantwensen. In de vers fruit-industrie is dat essentieel om voor te blijven." Andrew Goodin, Global Manager Information Systems bij Zespri

Meer info

Newsletter