wiki

Codit Wiki

Informatie wordt geladen...

Voorbeelden uit de praktijk

Deze en vele andere referenties vervullen ons met trots! Testimonials van klanten zijn het ware bewijs van onze klantcentrische aanpak, onze ervaring en onze deskundigheid. Daar werken we aan, dag in en dag uit: het bouwen van langdurige relaties met tevreden klanten. Voor hen gaan we tot het uiterste.

Dankzij de kracht van de cloud, kunnen we met Microsoft Azure Platform-as-a-Service gelijkaardige baanbrekende microdiensten wereldwijd aanbieden en uitbreiden. 

Alan Wales, Senior Solution Architect for Property and Casualty, Swiss Re

Swiss Re

Herverzekeraar Swiss Re heeft kantoren in meer dan 25 landen en had in 2016 een omzet van 33 miljard US dollar. Haar voornaamste klanten zijn verzekeraars, grote ondernemingen en publieke organisaties.

http://www.swissre.com/

PROJECT

Swiss Re zocht een manier om haar diensten te verbreden. De basis hiervoor werd gelegd dankzij het partnership met FlightStats, een wereldwijde aanbieder van vluchtdata. Zo ontwikkelde Swiss Re een gloednieuwe verzekeringsdienst die vliegtuigreizigers geautomatiseerd en direct geld uitkeert bij vertraagde, afgelaste en omgeleide vluchten. Gedaan met formulieren invullen, lange procedures en ontevreden klanten.

Voor deze nieuwe dienst, vertrouwt Swiss Re op Microsoft Azure Platform-as-a-Service.

DOWNLOADS

Voor meer informatie, download: