wiki

Codit Wiki

Informatie wordt geladen...

Voorbeelden uit de praktijk

Deze en vele andere referenties vervullen ons met trots! Testimonials van klanten zijn het ware bewijs van onze klantcentrische aanpak, onze ervaring en onze deskundigheid. Daar werken we aan, dag in en dag uit: het bouwen van langdurige relaties met tevreden klanten. Voor hen gaan we tot het uiterste.

Dankzij Azure Data Lake Analytics kunnen we sensorgegevens combineren met historische prijsinformatie of weersgegevens, of misschien wel het aantal mensen in een gebouw... We kunnen veel meer waarde en inzicht creëren.

Sam Vanhoutte, CTO, Codit

Codit

In dit Microsoft referentieverhaal is Codit de klant. Azure opent geheel nieuwe zakelijke mogelijkheden: met Azure Machine Learning en Power BI kan Codit de ogen openen van veel bedrijven in verschillende industrieën. Codit kan hen helpen bij het realiseren van hun dromen, door bedrijven te koppelen aan één van de onderdelen van het door Codit via Azure technologie gecreëerde IoT platform.

codit.eu

PROJECT

Met de komst van Internet of Things—een netwerk van gekoppelde objecten en sensoren die gegevens direct doorseinen—wordt steeds meer van het electriciteitsnet geconfigureerd voor het inwinnen van gegevens. Dat kan worden opgevat als een overdaad aan gegegevens, want op zichzelf is daar weinig mee te beginnen. Dat vindt Codit ook. “Alleen het koppelen en meten van systemen stelt niets voor, als de gegevens niet gebruikt worden voor het genereren van kennis of zinvolle informatie", zegt Sam Vanhoutte, Codit’s CTO en Product Manager. “Wij wilden de stromen en bronnen van data combineren en gebruiken voor een betere voorspelling van wat er morgen gaat gebeuren.”

Download het verhaal rechts en ontdek hoe Codit gebruik maakte van Azure Data Lake voor het combineren van gegevens uit meerdere bronnen: van sensoren tot historische prijsinformatie en weergegevens, of zelfs het aantal personen in gebouwen.

DOWNLOADS

Voor meer informatie, download: